
تاریخچه آموزشکده
تاریخچه:
- ایجاد و راه اندازی آموزشکده براساس
1- تعداد بیشمار فارغ التحصیلان هنرستان در منطقه جنوب استان فارس 2- بعد مسافت از دیگر مراکز فنی و حرفه ای 3- وجود نیروهای بومی مستعد جهت امر تدریس 4- وجود امکانات سخت افزاری 5-خوابگاه با ظرفیت 150 تخت صورت گرفت
آموزشکده فنی و حرفه ای پسران لارستان در سال 1380 به همت مسئولین محترم شهرستان در ساختمانی خیر ساز در شهر خور در فاصله 2 کیلومتری مرکز شهرستان در دو رشته الکتروتکنیک(برق صنعتی) و کامپیوتر (نرم افزار) با پذیرش 60 دانشجو شروع به فعالیت نموده است.
درسال 1385 مجوز دوره کاردانی شبانه در دو رشته فوق را اخذ و از مهر ماه 1385 رشته حسابداری بازرگانی نیز به آنها اضافه گردید. با تلاش مسئولین و مساعدت وزارت علوم درسال 1387 مجوز شبانه رشته حسابداری بازرگانی و در سال 1394 مجوز ایجاد رشته الکترونیک عمومی در هر2 دوره روزانه و شبانه به این مرکز داده شده و نسبت به جذب دانشجو اقدام نموده است.
در سال 1395 نیز طی مکاتبات اداری و ملاقاتی که با مدیرکل دفترگسترش وزارت علوم صورت گرفته است موافقت اصولی با ایجاد مقطع کارشناسی ناپیوسته و در 2 رشته الکترونیک عمومی و نرم افزار کامپیوتر صورت گرفته که در آزمون کاردانی به کارشناسی سال 98-97 اعلام گردید. تعداد دانشجویان تخصیصی از سوی سازمان سنجش در هر سال قریب به 500 نفر و تعداد دانشجویان فعال در نیمسال تحصیلی جاری 128 نفرمی باشند. قریب به 1700 نفر از جوانان این مرز و بوم تا کنون از این مرکز فارغ التحصیل که بنابر آمار موجود اکثر آنها با ادامه تحصیل تا حد دکتری یا در ادارات دولتی و نهادها و مؤسسات عمومی و خصوصی مشغول فعالیت بوده یا خود کارآفرین شده اند.
الف ) ساختمان و ابنیه:
دارای یک ساختمان آموزشی 6 کلاس درس 4 سایت کامپیوتری 3 کارگاه برق و الکترونیک 5 اتاق اداری-سالن سلف سرویس با گنجایش 120 نفر –نمازخانه-سالن مطالعه و یک خوابگاه خیرساز در مرکز شهر لار که با پیشرفت 60% قریب به 12 سال علیرغم مکاتبات عدیده و بازدید مسئولین دانشگاهی بلاتکلیف رها گردیده است.
ب) مسائل رفاهی و فرهنگی:
در طول سال تحصیلی با برگزاری مسابقات ورزشی – بلیط نیم بهاء استخر سرپوشیده-اختصاص سالن سرپوشیده فوتسال (3 شب در هفته) ،دایر بودن سلف سرویس در ایام امتحانات و ماه مبارک رمضان در طول هفته-برگزاری نماز جماعت-برگزاری مسابقات مذهبی و فرهنگی- بازدید از اماکن مذهبی و تاریخی-حضور در نماز جمعه بصورت مستمر-حضور در هیأت مذهبی-بوفه دانشجویی-آرایشگاه دانشجویی-مرکز مشاوره و روانشناسی با استفاده از روانشناسان مجرب سازمان بهزیستی- برگزاری دوره های امنیت اخلاقی و اجتماعی با همکاری ناجا-اهداء جوائز ممتازین درسی و ورزشی- برگزاری مراسم ایام و اعیاد و مذهبی و ملی-برگزاری جنگ شادی بمناسبت شب یلدا - استفاده از دانشجویان جهت کار دانشجویی- ایجاد صندوق قرض الحسنه دانشجویی-کمک های بلاعوض از طریق جلب مشارکت خیرین به دانشجویان- مساعدت در جهت اجاره منازل به دانشجویان از طریق وام رهن و اجاره.